Сверете си часовника с “Проучване на възнагражденията” от HRS

Компенсирате ли служителите си адекватно спрямо пазара на труда? Ние ще ви отговорим на този ключов въпрос и така ще помогнем да привличате и задържате най-добрите таланти.

Правилното възнаграждение ще ви помогне да

Привличате топ
таланти
Поддържате служителите си мотивирани
Намалите броя на напускащите служители
Планирате адекватно разходите си

Спечелете битката за най-добрите таланти с “Проучване на възнагражденията”

Ние от HRS участваме в подбора за стотици позиции от различни индустрии всеки месец. Базата ни данни позволява да изготвим актуален доклад за възнагражденията, подходящи за всяка една позиция във всички сектори. С услугата “Проучване на възнагражденията” ще получите достъп до тази ключова информация, с която добивате обективна оценка за това каква заплата, социални придобивки и бонуси ще ви направят конкурентен работодател на пазара на труда.

Отворени позиции за работа

Изготвяне на доклад

Услугата включва базов доклад, който се изготвя конкретно за избран от вас профил – позиция, опит, сектора на дейност на компанията и други. В него използваме актуална информация от базата данни на HRS, събрана в последните 6 месеца. Това ще позволи да получите представа за моментното състояние за пазара на труда и да бъдете в крак с него.

Заявете проучване
Консултация при търсене на работа

Индивидуално проучване на заплатите

Предлагаме проучване на заплатите с представяне на данните за конкретни лица, позиции и пазарен сегмент. Така освен синтезирана информация и усреднени резултати, можете да видите подробна разбивка за всеки един кандидат, включен в проучването.

Заявете проучване
Съдействие за успешно назначение

Какво включва докладът

Докладът от “Проучване на възнагражденията” дава информация за конкретни работни позиции в зависимост от зададените спецификации и обхват. Той включва:

  • Очаквания за заплати от кандидати
  • Препоръки за социални придобивки
  • Релевантна оценка на пазара

*Данните, споделени от анкетираните кандидати, се третират съгласно всички съображения за конфиденциалност, поверителност, етичност и GDPR.

Заявете проучване

Заявете персонализирана оферта. Ние ще се свържем с вас!

E.g Проучване на заплатите
Данните Ви се обработват. Ще бъдете прехвърлени към друга страница.
Упс! Нещо се обърка с изпращането на формата Ви.