Сверете си часовника с “Проучване на възнагражденията” от HRS

Компенсирате ли служителите си адекватно спрямо пазара на труда? Ние ще ви отговорим на този ключов въпрос и така ще помогнем да привличате и задържате най-добрите таланти. Сега с 20% отстъпка до края на август.

Правилното възнаграждение ще ви помогне да

Привличате топ
таланти
Поддържате служителите си мотивирани
Намалите броя на напускащите служители
Планирате адекватно разходите си

Спечелете битката за най-добрите таланти с “Проучване на възнагражденията”

Ние от HRS участваме в подбора за стотици позиции от различни индустрии всеки месец. Базата ни данни позволява да изготвим актуален доклад за възнагражденията, подходящи за всяка една позиция във всички сектори. С услугата “Проучване на възнагражденията” ще получите достъп до тази ключова информация, с която добивате обективна оценка за това каква заплата, социални придобивки и бонуси ще ви направят конкурентен работодател на пазара на труда.

Отворени позиции за работа

Изготвяне на доклад

Услугата включва базов доклад, който се изготвя конкретно за избран от вас профил – позиция, опит, сектора на дейност на компанията и други. В него използваме актуална информация от базата данни на HRS, събрана в последните 6 месеца. Това ще позволи да получите представа за моментното състояние за пазара на труда и да бъдете в крак с него.

Заявете проучване
Консултация при търсене на работа

Индивидуално проучване на заплатите

Предлагаме проучване на заплатите с представяне на данните за конкретни лица, позиции и пазарен сегмент. Така освен синтезирана информация и усреднени резултати, можете да видите подробна разбивка за всеки един кандидат, включен в проучването.

Заявете проучване
Съдействие за успешно назначение

Какво включва докладът

Докладът от “Проучване на възнагражденията” дава информация за конкретни работни позиции в зависимост от зададените спецификации и обхват. Той включва:

  • Очаквания за заплати от кандидати
  • Препоръки за социални придобивки
  • Релевантна оценка на пазара

*Данните, споделени от анкетираните кандидати, се третират съгласно всички съображения за конфиденциалност, поверителност, етичност и GDPR.

Заявете проучване

Заявете персонализирана оферта. Ние ще се свържем с вас!

E.g Проучване на заплатите
Данните Ви се обработват. Ще бъдете прехвърлени към друга страница.
Упс! Нещо се обърка с изпращането на формата Ви.