Ще намерим най-добрата компания за теб!

Нашите консултанти ще ти помогнат да намериш точната за теб позиция, спрямо желанията, уменията и професионалният ти опит. Какво чакаш, да започваме!

0
+
таланти открили
нова реализация
0
+
актуални работни
позиции
как работи

Кандидатствай сега

Работата, която търсиш, вероятно вече те очаква при нас!

Отворени позиции за работа

Регистрирай се при нас

Твоята мечтана работа е на един клик разстояние. Изпрати ни твоето CV и кандидатствай по някоя от стотиците отворени позиции в сайта ни. Стани част от многобройните кандидати, които ни се довериха и сега успешно развиват своята кариера в най-големите компании в България.

Консултация при търсене на работа

Ние ще ти помогнем

Процесът на кандидатстване по различни обяви за работа може да бъде труден и объркващ. Затова ние ще бъдем винаги до теб. След като си харесаш обява, наш консултант ще се свърже с теб, за да разбере по-добре твоите желания и цели. Ние ще ти помогнем да се подготвиш максимално добре за интервюто, за да увеличим максимално шансовете да получиш желаната от теб позиция.

Съдействие за успешно назначение

Успешно назначение!

Знаем колко много искаш да започнеш работа в мечтаната от теб компания. Затова ще направим всичко възможно да подпишеш договор с желания от теб работодател. Това е нашата основна цел. Ние работим за успехите на нашите кандидати! 

Очакваме твоето CV

Помогни ни да разберем повече за теб. Нека научим какво си работил, кои са най-силните ти страни и коя е най-подходящата за теб компания и позиция. Развий своята кариера като ни изпратиш автобиографията си. Можеш да го направиш както с регистрация, така и без. Ето и част от предимствата, които те очакват:

предимства
Подбрани оферти
Проактивни предложения
Част от мрежа таланти
Насоки за подобряване

Думи от кандидати, които ни се довериха

Това е една наистина ангажирана компания, която помага за развитието на всеки, независимо от опита или уменията му. Техните млади и позитивни специалисти са всеотдайни в намирането на правилното място за всеки кандидат! С удоволствие бих ги препоръчал на мои близки!

Ростислав Станиславов

Level 3 Specialist/ Shift Lead, C3i Solutions

HRS е много професионална компания, с която бих работила отново и отново! Получих чудесно отношение, много внимание и отдаденост, с цел правилното ми позициониране. Усетих, че целта е наистина да намерят най-подходящото място за мен, както и се случи!

Десислава Лазарова

Personal Assistant в A1 България

Работата ми с HRS Bulgaria беше повече от удоволствие. Много силно клиентски ориентирани за покриване нуждите както на търсещия работа, така и на самия работодател. Направените предложения отговориха перфектно на моите изисквания и намерих правилното място за мен!

Николай Ванков

Процесен инженер във Willi Elbe Automotive Bulgaria

Препоръчвам HRS на всички, търсещи работа! Страхотно лично отношение, взеха предвид всяко мое изискване за желаната работа. Изключително съм доволна от работата, на която съм вече година и половина, благодарение на тях.

Петя Стойнова

Мениджър Ключови клиенти в "Emag"

Работата с HRS беше удоволствие! Експертите им са мили и трудолюбиви, особено Таня. Те работят неуморно, за да намерят перфектния работодател за вас. Доволен съм от целия процес!

Doralb Kurti

PHP Developer в ,,TransferMate Global Payments’’

<-
->

Нека заедно направим твоята кариера още по-успешна, като намерим най-подходящата работа за теб. Не губи време, ние те очакваме!