Постоянна заетост

Търсите експерти, които да станат част от вашата компания? Ние в HRS знаем колко важен е точният човек за един бизнес. Затова и имаме отделни екипи, посветени на определени сектори, в които са експерти, за да могат да оценят и подберат правилния кандидат предвид спецификите на индустрията и бизнеса ви. Нека заедно намерим подходящите хора за постоянна работа при вас!

Какво ще получите от съвместната ни работа

Адаптиране към вашия бизнес

Ще положим усилията да опознаем добре вашия бизнес, фирмената ви култура, ценностите на компанията и нуждите, които имате от вашите служители. Впоследствие ще използваме цялата тази информация, за да подберем съвместими с вас кандидати.

Подбор и интервюиране на кандидати

Ние ще използваме наличната ни база данни както и нашите локални и интернационални контакти, за да открием най-добрите налични кандидати. Преди да ви предложим някой, ще се уверим в неговите умения и мотивация и ще анализираме неговите черти на характера чрез интервю с наш специалист.

Отговорност

В случай, че наемете предложен от нас кандидат, но той не отговори на вашите очаквания и ви се наложи да го освободите в рамките на зададения пробен период, ние ще поемем отговорност и ще ви помогнем да запълните свободното работно място с друг служител.


Готови ли сте да наемете най-подходящите кандидати за вашите свободни позиции? Ние от HRS ще ги намерим!