Най-ефективният процес за подбор на висококвалифицирани професионалисти

Сложете край на загубата на време за подбор на грешни служители, като намалите общите си разходи за наемане.

ефективен ПРОЦЕС ЗА ПОДБОР НА МЕНИДЖЪРСКИ КАДРИ, ОСНОВАН НА ДОКАЗАТЕЛСТВА

Executive Search by HRS намалява времето за заемане на позицията и увеличава задържането на нови служители отвъд редовната проверка на CV. Това е консултативен процес за подбор на висококвалифицирани кадри, базиран на над 10 годишен опит и специална технология, въз основа на психометрични показатели от института McQuaig. Основава се на доказани научни оценки и излиза отвъд границите на традиционното търсене на кандидати, използвайки обширна психометрична оценка на служителите като: въпроси за компетентност, референтни проверки/личностни тестове/видео представяния.

Гарантираме сигурен и прецизен подбор, чрез който получавате до 12 месеца гаранция за успешно и дългосрочно наемане и ангажирате най-добрите таланти, като гарантирате, че тяхната идентичност съответства на вашата визия.

Изчислете загубите си при грешно назначаване

Изчислявали ли сте каква е реалната загуба от някой, който напуска през първата си година на работа? За средни до висши длъжности, истинската цена на неправилен подбор в повечето компании е около 3,5 пъти по годишната заплата на служителя.

За всеки бизнес е от ключово значение да определи къде се намира по отношение на разходите си за набиране на персонал, за да има ефективен процес на наемане. Ако до сега не сте изчислявали каква е цената, която плащате за погрешни назначения, защото е твърде сложно, опитайте калкулатора ни! В 5 лесни стъпки ще получите статистика колко може да спестите на своя бизнес.

Нашият иновативен процес

Нашият иновативен процес

Определяне на нуждите

Нашият Executive Search екип изпраща специализирани въпросници, разработени от McQuaig до заинтересованите страни, участващи в процеса. След това провеждаме среща, за да обсъдим резултатите и да определим профила, необходим за ролята.

Създаване на стратегия за подбор

Нашият екип внимателно планира цялата стратегия, като дефинира подходящите информационни канали, които да използва, провежда пазарни проучвания за оценка на потенциални компании, където може да има кандидати с подходящи профили, и определя срокове за всеки етап от цялостния процес.

Проучване и подбор на потенциални кандидати

За да създаде ексклузивен набор от таланти, Executive Search екипът по подбор работи активно в сътрудничество с маркетинговия екип с цел да се достигне проактивно, по най-правилния и подходящ начин до желания профил професионалисти на пазара.

Предварителен подбор и интервюиране

Нашите специалисти извършват предварителна оценка на всички кандидати. В зависимост от спецификата на свободната позиция се провеждат телефонни интервюта, валидира се нивото на владеене на чужд език или се изготвят технически и личностни тестове.

Предоставяне на кандидатите

За да може клиентът да вземе най-информираното решение, ние изпращаме пълен пакет документи за всеки избран кандидат, който включва CV на кандидата и обратна връзка от консултанта, препоръки за кандидата, личен доклад плюс сравнение между профила на кандидата и търсения профил от клиента.

Оптимизирайте назначенията си с
подбор от ново поколение

Вие получавате:

Подбор на мениджърски кадри от опитни консултанти
Пълен обхват и ангажираност чрез проактивен и професионален подход
Обективно съгласуване между всички заинтересовани страни

Успехът ви е гарантиран от:

История на доволни клиенти и партньори
Модел за оценяване, надхвърлящ стандартните методи, който се предлага в 30+ държави
Подробно проучване McQuaig Job Fit Word Survey - личностен анализ и сравнение между профила на кандидата и нужния за позицията

Защо да изберете Executive Search by HRS

98% по-дълго задържане на служителите

Система за оценяване, която ви помага драстично да намалите времето за търсене на подходящи кадри и същевременно да инвестирате по-малък ресурс за подбор, така че да можете да се концентрирате върху развитието на вашия бизнес.

до 12 месеца гаранция

Ние се фокусираме върху продължителното задържане на служителите, така че новите кадри все още работят в компанията 1 година след като са били наети. Звучи невероятно? Не забравяйте, че на показателите и алгоритмите можем да се доверим.

7000+ успешно назначени служители

Чрез методологията на McQuaig, която е подкрепена от 50+ години изследвания и опит. Executive Search не е бизнес услуга, това е процес, който ви предоставя комбинация от локални връзки и интелигентни технологии, доказано водещи до по-добри резултати.

Спести време и средства

Разгледай кандидатите и проведи интервю само с тези, които отговарят на всички изисквания, за да спестиш време.

Woman propped against a wall in an office.

Вземи информирано решение

Използвай резултатите от въпросниците за ключови умения и личностни качества, за да избереш кандидати, които ще се впишат в културата и стила на работа в компанията.

достъпно от

Телефон. Таблет. Компютър.

Прегледайте кандидатите и предимствата им със своите колеги, като използвате което и да е устройство с iOS или Android.

Свържете се със старши експерт, за да ви представи иновативния ни процес по подбор.