Временна заетост

Имате нужда от временни служители на краткосрочен договор? Това е страхотно решение, ако търсите гъвкавост при наемането на персонал, но не променя факта, че ви трябват най-добрите и качествени кандидати, които са налични. Ние в HRS знаем колко са важни точните хора за един бизнес. Нека заедно да намерим тези, които са най-подходящи за вашите временни позиции!

Ето с какво ще ви помогнем:

Опит и експедитивност

Нашият дългогодишен опит помага да реагираме бързо на нуждите ви от запълването на точно определена позиция. Независимо дали търсите персонал за неочакван нов проект, извънредна ситуация, сезонно събитие или празник, ние ще използваме нашата база данни и професионални контакти, за да открием точния за вас специалист за нула време.

Гъвкавост и сигурност

Ние ще поемем ангажимента за изплащането на заплати, данъчното облагане и покриването на законовите изисквания. По този начин ще освободим време на вашия екип човешки ресурси, за да може той да се фокусира върху други важни проекти. Това ще позволи да останете гъвкави и да намалите разхода си по наемане и управление на персонал без да ограничавате бизнес възможностите си.

Оценка и анализ

Работим в кратък срок и заедно с това гарантираме качество като до вас достигат напълно оценени, проверени и готови за работа кандидати. Подсигуряваме това чрез интервю от наш специалист с всеки кандидат, на което се уверяваме в неговите умения и мотивация и анализираме неговите черти на характера. Всичко това помага да отговорим на конкретните нужди на вашия бизнес!

Готови ли сте да наемете най-качествените налични кандидати за вашите временни позиции? Ние от HRS ще ги намерим!