Лицата на HRS Bulgaria

Хобитата в HRS Bulgaria - Кристиян Георгиев

Ние сме HRS Bulgaria. Работим здраво, знаем как да разпускаме и имаме разнообразни хобита. Искаш ли да ни опознаеш по-добре? Разбери повече за хората, които работят неуморно, за да ти помогнат да намериш мечтаната си работа. В тази компилация на тема ‘Хобитата в HRS Bulgaria’ ти представяме всяка една наша страна - такива каквито сме :)

Kristiyan Georgiev

Започваме с хобито на колегата ни Кристиян Георгиев - Senior Expert Strategic Relationships. Освен, че е изключително добър в продажбите, Крис обича и да ... Виж повече тук:

Какво е твоето хоби?

Четене, въпреки че е по-скоро релакс терапия.

От колко време практикуваш? 

От първи клас – тогава даже повече от сега.

Какво те  мотивира да започнеш?

Хареса ми от първата книга – Пипи Дългото Чорапче.
 
Може ли да разкажеш малко повече за самото хоби в 2-3 кратки изречения?

Напоследък имам време само за практически приложими неща и чета книги и articles за time hacking, за да си отворя повече време и за по-приятните.
Иначе винаги, като имам време – fiction. Вонегът и Азимов са ми любими - изчел съм им всичко. Сега повтарям на Азимов кратките разкази, понеже някои са на ръба да станат реалност това десетилетие.
По-рядко fantasy – почти целия Пратчет.
От по-новите в тези жанрове мога да препоръчам два много сериозни шедьовъра:

  • Fiction: The Quantum Thief Novel на Hannu Rajaniemi – трилогия с много храна за размисъл за не толкова далечното бъдеще в света на AI и Quantum Computing, а авторът е доктор по физика.
  • Fantasy: The Traitor Baru Cormorant – на Сет Дикинсън. Пак трилогия – за момента е написал две от книгите и това му е дебюта на младия гений. Несъмнено, най-доброто нещо, което съм чел последните 4-5 години и с нетърпение чакам третата. Основната тема е за маските, които носим и как малко по малко се срастваме с тях.


Ако можеш да опишеш емоциите от хобито си с една дума - коя ще е тя?
Безтегловност…

И на теб ти се прииска да си купиш нова книга и да се потопиш в напълно нов свят, нали?  Надяваме се да сме те вдъхновили!

Последвай ни в социалните мрежи - Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter и преглеждай блог секцията ни редовно понеже съвсем скоро пристигат още истории.