Лицата на HRS Bulgaria

Екипът на HRS се увеличи с 5000+ служители

Към настоящия момент HRS се радва на три офиса в две държави. Хората, които работят в компанията, са с различни идеи и интереси, живели и пътували къде ли не по света и у нас. Но какво ги обединява? Общата цел за професионално развитие? Средата от колеги, които се превръщат в приятели? Или пък мотивацията да подобряват себе си…заради себе си? Верният отговор е: всяко едно от изброените.

Тук сме, за да ви съобщим, че екипът ни се увеличи с 5000+ служители! Това се случи именно благодарение на общите ни възгледи. Жужащите идеи и непрестанното старание към по-добро създадоха едно ново за HRS работно пространство, където свободата да бъдем себе си е водеща. Имаме си #villageoffice сред природата, където колегите ни пчелички ни правят вкусен и здравословен мед, докато ние помагаме на хората да намерят мечтаната работа. 

В HRS вярваме, че всеки заслужава да бъде в среда, която го развива както професионално, така и го обогатява като личност. Ние ще продължаваме да жужим наоколо, за да ви предоставяме именно такива работни възможности. Очаквайте ни!