HRS Bulgaria e победител в наградите на Career Show Awards 2020

Камелия Димитрова
24/10/2023

HRS Bulgaria e победител в наградите на Career Show, които отличават най-забележителните постижения в сферата на работодателската марка. Бяхме откроени в категориите:

  • Агенция за подбор на 2020 г.
  • Агенция за подбор – чужди езици
  • Агенция за подбор – ИТ кадри
  • Най-добър работодател – Човешки ресурси

Състезавахме се с над 300 кандидатури, а експертно жури от професионалисти с дългогодишен опит определи нас като едни от най-добрите в HR бранша на България.

Горди сме, че усилията на целия ни екип бяха отличени с награди в основните направления на работата ни, а именно Business Process Outsourcing, General Staffing & IT.

Вярваме, че съчетаваме експертизата на топ консултанти по подбор на персонал с опита на маркетинг специалисти и по този начин успяваме да създаваме силна работодателска марка, както на нашата компания, така и за клиентите ни.

Постоянно се развиваме и затова от началото на годината въведохме нови технологични решения като платформи и системи за автоматизации на част от процесите в компанията. Ще продължим да растем и очакваме увеличение с 10% на екипа до края на 2020 г. заради много нови спечелени проекти.

Благодарим за прозрачността в конкурса на Career Show!

HRS Bulgaria ще бъде един от изложителите по време на събитието! Тази година то ще се проведе на 24 и 25 ноември изцяло онлайн. Всеки кандидат може да се регистрира напълно безплатно, но задължително от тук.