Успехи на таланти

Успешно дистанционно назначение на „асистент човешки ресурси"

успешно назначен кандидат чрез дистанционен процес по подбор

1. Разкажете как протекоха дистанционните интервюта за работа? Колко време отне целият процес по подбор в настоящата извънредна ситуация?
 
Целият процес по подбор продължи около 2 седмици. Първото интервю беше по телефон с Теодора, която е  Senior Recruitment Consultant в HRS Bulgaria. Интервюто се състоеше в това да коментираме професионалния ми опит до момента, образованието, което съм завършила, както и заеманите от мен позиции през годините. И въпреки, че разговорът се проведе по телефон, аз усетих топлина, подкрепа и комфорт да разговарям с нея. След няколко дни проведох и второ интервю, което беше с Мартина от компания „Тукай България ЕООД“, където кандидатствах. С нея също дискутирахме въпросите и темите, които вече бяхме коментирали с Теодора. И двете интервюта преминаха успешно. Искам да благодаря и на двете за отделеното време да се свържат с мен в тази извънредна ситуация покрай COVID-19. И така вече от 06.04.2020 г. започнах работа като асистент човешки ресурси в компания, която е световен лидер в производството на гъвкави връзки за вода, газ и гориво.

2. За каква позиция кандидатствахте?

Асистент човешки ресурси. :)

3. Кой беше човекът в HRS Bulgaria, който ви помогна и как?

Човекът, който ми помогна беше Теодора. С нея проведохме интервю по телефон. Намирам позицията за отлична възможност за професионално развитие. Убедена съм, че бих била полезна на компанията и съм истински въодушевена от възможността да работим заедно! Благодарение на  нейното съдействие аз започнах мечтаната работа. Искам да и благодаря за невероятното отношение, отзивчивост и професионализъм, които тя притежава несъмнено.

4. Бихте ли препоръчали услугите на HRS Bulgaria и защо?

Със сигурност бих препоръчала услугите на HRS Bulgaria на всеки, който е в процес на търсене на работа. Аз смятам, че екипът на компанията ще бъде опора и подкрепа на всеки, който си търси нова работа. Радвам се, че работих точно с вас!