История за успеха по време на извънредно положение

Теодора Аврамова
24/10/2023

Здравейте! Разкажете как протекоха дистанционните интервюта за работа? Колко време отне целият процес по подбор в настоящата извънредна ситуация?

Преди 1 седмица бях наета на работа в SafeCharge, която е кaнадска компания със седалище в Монтреал (Канада). Това стана възможно благодарение на HRS Bulgaria и по-конкретно на Теодора Аврамова. Целият процес по подбор отне около 2 седмици, тъй като се случи точно в разгара на вируса Covid-19, като цялата комуникация се осъществяваше само онлайн. Интервюираха ме по Skype 2 пъти от самата компания, а интервюто с Теодора беше по телефон. Искам да отбележа, че преминах тестовете за компанията отново онлайн. С Теодора се познаваме от предишен подбор. Преди няколко години чрез нея отново успях да си намеря работа.  През цялото време тя поддържаше връзка с мен, даваше ми професионални съвети и ме подкрепяше, радваше се заедно с мен на всяка успешно премината стъпка. И макар всичко да се случваше дистанционно, топлината и подкрепата от страна на представителите на HRS се усещаха, така сякаш всичко беше на живо.

За каква позиция кандидатствахте?

„Техническа поддръжка на софтуер за онлайн плащания“ с отлично ниво на английски език.

Кой беше човекът в HRS Bulgaria, който Ви помогна и как?

Кандидатурата ми беше представена на SafeCharge от агенция HRS Bulgaria, по специално от Теодора Аврамова, която е Тийм лидер на eкип, фокусиран изцяло върху подбор на кадри в аутсорсинг индустрията в България. Аз работя с Теодора от няколко години и искам да подчертая, че опитът ми с нея е бил винаги ползотворен и позитивен.  Теодора е амбициозна не само за себе си, но и за кандидатите, които представлява. Не само, че познава изключително добре кандидатите си и винаги е наясно къде точно да предостави дадена кандидатура, но и е отдадена изцяло на това, кандидатът да успее и клиентът да получи най-качествения професионалист.  Работила съм с Теодора не само като кандидат, но и като част от екип, който е имал нужда от нови хора и в двата случая резултатът е бил изключително успешен. Това е втората позиция, на която съм била успешно наета и кандидатурата ми беше представена от Теодора. И в двата случая съм имала безпрекословната ѝ подкрепа.  Тя има огромна заслуга да ме запознае с компанията, да ми предложи точно тази позиция и да ме подготви успешно за интервюто. Не само че ми предостави информация за позицията и компанията, в момент когато потърсих услугите ѝ, но и прояви безусловна подкрепа с цел аз да успея.

Бихте ли препоръчали услугите на HRS Bulgaria и защо?

Бих препоръчала HRS Bulgaria на всеки, който е в процес на търсене на работа по каквато и да било причина. Опитът ми с Теодора Аврамова, който е бил винаги позитивен и плодотворен, ми дава основание, да смятам, че целият ръководен (а и не само) екип на HRS е не само изключително добре подбран, но и много добре подготвен професионално и амбициозен. Аз съм работила и с други агенции от този тип и мога да кажа от опит, че екипът на HRS е най-добре подготвен и адекватен за работата, която върши. А това е особено важно за всеки от нас, кандидатите, който иска работа, която да го удовлетворява, да е подходяща точно за него, да има възможност да расте като професионалист, но и да има подкрепа и опора през целия процес на кандидатстване. Аз съм живяла дълги години в Канада, имам канадско гражданство и перфектен канадски английски език, разбирам и харесвам канадските порядки и култура. А Теодора ми предложи работа в канадска компания, което за мен е като сбъдната мечта, защото Канада ми липсва. Точно на рождения ми ден 16 Март 2020, Теодора ми се обади с прекрасната новина, че имам оферта от SafeCharge. И макар, заради ситуацията да нямах възможност да празнувам, получих най-хубавия подарък в такъв момент- нова работа в изключително успешна международна канадска компания, която много ми харесва. В момента се чувствам щастлива и благодарна, въпреки цялата ситуация, която ни заобикаля и това нямаше да е факт без помощта на HRS Bulgaria и Теодора Аврамова.