HRS Bulgaria отвoри офис във Варна и продължава да се разраства

Камелия Димитрова
24/10/2023

HRS Bulgaria анонсира официалното отваряне на новия си офис в гр. Варна. Офисът ще даде възможност за изграждане на нови партньорства с компании, както и за поддържането на още по-добри взаимоотношения с настоящи клиенти в региона. Също така ще осигури добро пазарно ориентиране на компании, които искат и те да бъдат работодател в околността, както и кариерно консултиране на кандидати с различни интереси и нужди.

„HRS Bulgaria” е компания с 11 годишна история с 3 офиса в 2 държави, безброй награди свързани с работата ни и работодателската ни марка. Успяваме да посрещаме срокове с добри  резултати, което постоянно увеличава запитванията към нас от наши партньори. Стремим се към разрастване и затова обърнахме поглед именно към гр. Варна, който се развива стремглаво и предоставя страхотни възможности на работодатели и служители.” споделя Кирил Бораджиев, съосновател и управляващ партньор в компанията.

Днес Константина Иванова - Мениджър на клон Варна, ще сподели повече за плановете за развитие на Варненския офис на компанията.

Разкажете ни за професионалния си опит и как ви отведе до HRS Bulgaria?

Аз съм икономист по образование. През годините на професионален опит съм се фокусирала върху търговските сделки и произтичащите финансови резултати от тях. Била съм част от мениджмънта на “Транстриумф Груп” КДА и финансово-контролния отдел на “Булярд Корабостроителна Индустрия” АД. Мотивацията ми да продължа кариерното си развитие в HRS беше една: желанието да развия клон на компанията във Варна. Винаги съм се стремяла да бъда част от големи и развити структури, HRS e пример за такава. В първия си работен ден тук, разбрах, че това е моето място за разгръщане на целия ми потенциал, като професионалист.

С какво предходния ви професионален опит ви помага на настоящата позиция?

В годините назад, работейки в тясна колаборация с представители на едрия бизнес, както и с много институции съм изградила чувство за дисциплина и коректни взаимоотношения. Развила съм търговските и административните си познания и умения.

Работата ми с мултидисциплинарни екипи от хора, притежаващи различни професионални компетенции ме е обогатила в сферите на индустриалния бизнес, логистиката и финансите. Това несъмнено много ми помага в настоящата ми позиция в HRS. В нашата компания е важно човек да бъде гъвкав и най-вече “комплексен играч”.

Какво отличава HRS Bulgaria от други агенции за подбор в гр. Варна?

На първо място, HRS е пример за компания с устойчив растеж. Следващите ни отличителни черти са безупречния бизнес почерк и процедури в комуникацията ни с клиенти. Факторът, който ни отличава най-много, несъмнено е гъвкавостта в ежедневната ни работна среда. За нас е важно да намерим решение, “да помислим извън кутията” и да изградим доверие по веригата клиент- посредник- кандидат.

Това е  мисия в HRS. През годините сме създали невероятна симбиоза между прагматични бизнес взаимоотношения с клиентите ни и емпатичен подход в работата ни с кандидатите.

Новият офис на компанията ще бъде насочен към работодатели или кандидати?

Тук ключовия подход е в колаборацията между търсенето и предлагането. Офисът ни във Варна е отворен еднакво както за клиенти, така и за кандидати. Ние сме професионалисти и като такива, трябва целенасочено да търсим тясна връзка и с двете страни. Ефективността на живия контакт е стандарт, в който вярваме и прилагаме.

Ако си търсите работа в региона, проверете за позиции в нашия сайт с „местоположение” „Варна”. Става бързо и лесно и може да кандидатствате без CV, само с телефон и имейл!
Ако сте от гр. Варна може да ни посетите и на живо в офиса ни на ул. Княз Батенберг 15

Очакваме ви. С удоволствие ще ви срещнем с компании с бъдеще!