Лицата на HRS Bulgaria

Хобитата в HRS Bulgaria - Симона Денкова

Simona Denkova

Както обещахме, продължаваме с разнообразните хобита на нашите колеги. В тази статия ще ти споделим за това на нашия Marketing Manager - Симона Денкова. Но първо, малко повече за нея. Тя е един изключително позитивен човек - успява да открие нещо положително дори в най-натоварените и напрегнати моменти. А като мениджър, Симона е много отговорна и целеустремена към постигането на резултати.

Едно от хобитата на Симона е да прави преходи в планината (хайкинг и трекинг спортове). Зададохме й няколко въпроса и ето какво сподели тя:

От колко време практикуваш? 
Повече от 10 години, но чувствам, че винаги е било част от мен и дори не помня кога съм започнала или точния маршрут, по който съм минала, но съм почти сигурна, че е било във Витоша :)

Какво те  мотивира да започнеш? 
Баща ми ме запали по спортовете, още когато бях на 7-8г. и до днес продължавам да намирам разнообразни начини да се движа в ежедневието си - ходя пеша до работа и обратно, понякога практикувам йога в обедната си почивка или си намирам друго занимание след работа.

Може ли да разкажеш малко повече за самото хоби в 2-3 кратки изречения?
Обичам да съм навън. Разпускам най-добре сред природата. Обичам планината през цялата година - през зимата ме стопля мисълта за горещ билков чай докато вървя нагоре към някой връх или хижа, а лятото ме разхлажда богатата зеленина и поточетата наоколо докато се разхождам.

Ако можеш да опишеш емоциите си от хобито си с една дума - каква ще е тя? Спокойствие.

Вече ходи ли ти се на разходка в планината? 
Продължаваме да ти споделяме историите на нашите колеги и се надяваме да те вдъхновяваме. Сподели ни, ако сме ти помогнали да откриеш ново хоби!
Последвай ни в социалните мрежи - Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, за да научаваш навреме за полезна информация и съвети от пазара на труда.