ИТ & Техническа поддръжка

Разполагаме с опитен екип от консултанти преминали технически обучения в основите и структурите на програмирането, бази данни и мрежи. Специалистите ни имат опит в обслужването на всякакви търсения на кадри за ИТ услуги. Работим в различни сфери на дейност, като: управление на бизнес процеси, софтуерни продукти, инженерни изследвания и разработки, техническа поддръжка и ИТ помощно бюро.

0
+

години опит

0
+

години опит

0
+

години опит

0
+

години опит

ИТ екипът в HRS Bulgaria прилага уникални подходи и различни методи за намиране на нови кандидати, което ни прави част от лидерите на пазара. Служителите в екипа за с утвърдени имена в ИТ средите и са разпознаваеми чрез техните обяви. Това им позволява да влияят на аудиторията и да постигат резултати.

ИТ консултантите ни по подбор се отличават със:

  • Силен личен брандинг в социалните мрежи, заради който кандидатите ги търсят проактивно сами;
  • Опит в търсенето на кадри от всички ИТ сектори, заради голямата ни база от клиенти;
  • Предоставяне на подробна и актуална информация за пазара на труда и неговите тенденции, както на бизнеса, така и на потенциалните таланти;
  • Персонално отношение, дълбоко разбиране на нуждите нашите партньори и кандидати и стремеж към удовлетворяване на професионалните потребности на двете страни по най-добрия възможен начин;
  • Вътрешни и външни технически обучения: (IT recruitment, sales, marketing, copyrighting, psychometrics)
  • Дигитален подбор & директно търсене на редки специалисти;
  • Активно присъствие в в кариерни форуми и специализирани ИТ събития;
  • Създаване на стратегии за дигитални кампании според специфичните изисквания на нашите партньори чрез съдействие от вътрешен маркетинг екип.

Технически мениджър на екипът е консултант преминал през всички йерархични нива в подбор на кадри. Това е голямо предимство за клиентите ни, тъй като се убеждават, че лидерът е компетентен и запознат в детайли с всеки етап от процесът по подбор. Работим гъвкаво и бързо, като поддържаме методите си съвременни и в крак с тенденциите. Вярваме, че за да бъдем успешни пред технологическите кадри и ние трябва да говорим на техния език! 

Екипът е доказал своята ефективност, печелейки награди за първо и второ място за ИТ подбор в номинациите не Careew Show Awards 2020/2021.

Kомпаниите, които
ни се довериха

Аутсорсинг и кол център
Production & Logistics
ИТ и техническа поддръжка
HR & Finance
Sales & Marketing
Pharma

Не губете повече време в търсене на подходящите кадри за вашия бизнес. Доверете се на професионалния ни опит и се възползвайте от базата ни данни за наемането на следващия си служител.