Аутсорсинг и кол център

Главен фокус за нас е свързването на кадри, владеещи чужди езици с компании от всички сектори за: обслужване на клиенти, техническа поддръжка, въвеждане и обработка на данни, счетоводство и финанси, онлайн обработка на формуляри, маркетингови услуги и изследвания и анализ на данни.

0
+

години опит

0
+

години опит

0
+

години опит

0
+

години опит

Непрекъснато разрастващата се индустрия за аутсорсинг на бизнес процеси (BPO) често изпитва трудност с набирането на персонал. Независимо дали става въпрос за недостиг на умения, бързо улавящи се тенденции в автоматизацията или просто за развиващия се характер на операциите, насочени към клиентите, доставчиците на услуги на BPO трябва непрекъснато да работят за намиране и набиране на качествени кандидати.

HRS Bulgaria помага на компаниите да открият перфектните кадидати с чуждоезиков профил и образование още от основаването си преди 10 години. Успяваме ефективно и изключително бързо да отговорим на нуждите на компаниите, като валидираме компетенции и ниво на владеене на езици, така че да се вместим в стартовите дати за обучения на нашите клиенти. Използваме офлайн и онлайн маркетинг стратегии, чрез които достигаме и до най-трудно достъпните кадри. 

Инвестирали сме време в изграждането на 4 обучени екипа, които имат дълбоки познания в процесите на изнесените и бизнес услуги. Всеки консултант има ясна и точна задача, чрез която допринася за цялостния подбор от търсене до администриране на кадри. Имаме достатъчно ресурс да поемем от най-малкия до най-големия проект. В годините многократно сме надхвърляли очакванията на своите клиенти. 

Консултантите ни по подбор с чужди езици се отличават с:

  • Отлично владеене на чужди езици и възможност за експертно валидиране
  • Задълбочени познания в бизнес процесите на аутсорсинг центровете в България
  • Опит в изграждането на екипи от начално ниво специалисти до управленски и директорски позиции
  • Разнообразие в темперамента, годините и националността на консултантите по подбор, за да говорят на “един език” с всеки кандидат с “чужд език”
  • Добре развита мрежа от контакти в социалните мрежи и изграден личен брандинг
  • Персонално отношение, дълбоко разбиране на нуждите нашите партньори и кандидати и стремеж към удовлетворяване на професионалните потребности на двете страни по най-добрия възможен начин;
  • Постоянни вътрешни обучения и обмяна на опит между екипите, което води до иновации в подбора (foreign languages, recruitment trends, sales, marketing, copyrighting, psychometrics)
  • Дигитален подбор & директно търсене на редки специалисти;
  • Активно присъствие в в кариерни форуми и специализирани събития;
  • Създаване на стратегии за дигитални кампании според специфичните изисквания на нашите партньори чрез съдействие от вътрешен маркетинг екип.

Екипът е доказал своята ефективност, печелейки награди за първо и второ място за езиков подбор в номинациите не Career Show Awards 2020/2021.

Kомпаниите, които
ни се довериха

Аутсорсинг и кол център
Production & Logistics
ИТ и техническа поддръжка
HR & Finance
Sales & Marketing
Pharma

Не губете повече време в търсене на подходящите кадри за вашия бизнес. Доверете се на професионалния ни опит и се възползвайте от базата ни данни за наемането на следващия си служител.