За нашите игри

Sony PlayStation 5 - конзола от ново поколение

Sony PlayStation 5 - конзола от ново поколение

 

Всички казват, че новият PlayStation 5 ще промени Gaming света. Ние няма да ви убеждаваме в това, просто ще ви го докажем. 

 

Конзолата впечатлява още на пръв поглед, с уникален футуристичен дизайн, изчистен бял цвят и нов, безжичен контролер DualSense™. 

 

Звучи страхотно, а тепърва започваме. 

 

Бърз custom-made процесор, памет 16GB GDDR6 и усъвършенстван AMD Radeon RDNA 2 GPU, с богати графики с висока достоверност, конзолата отговаря и на най-смелите очаквания!

Идва с ултра-бърз SSD 825GB и вграден I/O, които пренаписват правилата за това, което един PlayStation® може да постигне, премахвайки всяко ограничение.

 

С нови Geometry Engine и Ray Tracing Acceleration в реално време, нов безжичен контролер DualSense™ с усъвършенствани характеристики и поддръжка за хаптична обратна връзка, както и заглавия от следващо поколение, ще се наслаждаваш на gaming без ограничения!

 

Конзолата ти предлага да се потопиш в аудио вълни, които създават усещане, че звукът идва от всички страни. Със слушалките или телевизионните високоговорители, светът около теб оживява с Tempest 3D AudioTech.

 

Накрая, но не на последно място, с технология "Ray Tracing лесно се потапяш в светове с ново ниво на реализъм, в които всеки лъч светлина се симулира индивидуално, създавайки реалистични сенки и отражения.